Piimatoodete tootjad vajavad bakterite kasvu ja rääsumisega võitlemiseks tõhusaid meetodeid. Sõltuvalt kaubaartiklist võib piimatoote kvaliteet kiiresti langeda. Nt kõvad juustud on vastuvõtlikud hallitusele, samas kui pehmed juustud kipuvad käärima minema ja rääsuma. Piimhappebakterid, mida piimatööstuses laialdaselt kasutatakse, võivad samuti probleemsed olla, sest toodete pH-d vähendades muudavad need tooted hapukaks. Vale pakkekeskkond, mis sisaldab liiga palju süsihappegaasi (nt kodujuustu pakend), võib seda probleemi veelgi süvendada.
Saame teie vajadustest lähtuvalt pakkuda järgmisi lahendusi ja tehnilist tuge:
Krüojahutuse/-külmutuse lahendused, millega hallata töötlemistemperatuure tehases.
Gaaspakendamine kõlblikkusaja pikendamiseks.