Nydalen Bryggeri & Spiseri on koduks ühele Amundsen Bryggeri kahest tootmisüksusest. Seal valmistatakse 24 sorti vaadiõlut ja lisaks umbes 160 sorti pudeliõlut. Tehase maksimaalne tootmisvõimsus on umbes 150 000 liitrit aastas. Tootmise käigus on õlle karboniseerimiseks (protsess, mille käigus lisatakse vedelikule süsinikdioksiidi (CO₂). vaja umbes 1250 liitrit CO₂. Maitseelamuse juures on oluline ka see, et õlles oleks õige kogus süsinikdioksiidi.
„CO₂ tekib juba käärimise käigus, aga kuna osa süsinikdioksiidist lastakse mahutitest käärimise ajal kontrollitult välja, peame sageli seda juurde lisama. Süsinikdioksiid rikastab maitseelamust ja muudab õlle värskendavamaks, kuid oluline on selle õige tasakaal. Mõni õlu võib kihiseda nagu vahuvein, samas kui teistes on süsinikdioksiid vaevumärgatav. Süsinikdioksiidi kogus õlles varieerub suuresti, olenedes õllesordist. Kergetes, karastavates õllesortides on vaja rohkem süsinikdioksiidi kui tummisemates, jõulisemates sortides. Näiteks kerge laager-tüüpi õlu sisaldab rohkem süsinikdioksiidi kui kange porter,“ selgitab Jæger.
Õllele süsinikdioksiidi lisamine oleneb ka õlle temperatuurist ja CO₂ rõhust. Karboniseerimise optimaalne temperatuur on vahemikus 0 kuni 5 °C. CO₂ absorbeerub madalal temperatuuril kiiremini, mis tähendab, et kõrgemal temperatuuril on vaja kõrgemat CO₂ rõhku.